четверг, 10 июня 2010 г.

Простір краси і любові - необхідна вимога виховання людини


На кінець 2009/2010 навчального року початкова школа налічує дванадцять класів і п’ять груп продовженого дня, де навчається 361 учень. Молодші школярі мають змогу опанувати не лише предмети інваріантної складової навчального плану. У розкладі для них є „Оригамі”, „Азбука мистецтв”, „Сходинки до інформатики”, „Логіка”, „Російська мова”, „Англійська мова у грі”. Після уроків наші вихованці мають змогу відвідати театральний гурток „Джерельце”, ансамбль народного танцю „Гопак”, спортивні секції (футбол, карате), гурток образотворчого мистецтва „Веселка”, шаховий клуб „Каїса”, гурток рукоділля „Берегиня”.
Ми добре пам’ятаємо слова Оноре де Бальзака: „Щоб дійти до мети, насамперед потрібно йти”. В найближчій перспективі планується запровадження нових факультативних курсів, введення в дію мультимедійного класу, створення умов для самореалізації творчого потенціалу вчителя.
Педагогічний колектив працює в режимі розвитку, а головна мета творчого пошуку гімназії – плекання дитини як творця власного життя і долі.

Кричевська Юлія Юріївна – заступник директора
з навчально-виховної роботи

Комментариев нет:

Отправить комментарий