среда, 9 июня 2010 г.

Шляхами історії освіти гімназії


В житті кожної людини настає період, коли потрібно оглянутися на пройдений шлях, усвідомити досягнуте, накреслити дорогу у майбутнє.
Такий період настав і для нашої, 267 школи яка відкрила свої двері 1 вересня 1987 року, як середня загальноосвітня, далі отримала статус спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської мови, а з 2007 р. новий статус – гімназія № 267 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов, профіль навчання – філологічний.

За 23 роки діяльності школа перейшла від етапу функціонування до етапу розвитку. За цей період школу закінчило понад 2500 випускників. Сьогодні в гімназії 12 учителів, які працюють тут упродовж 23 років.
Високий рівень авторитету гімназії створювався кропіткою працею вчительського колективу. Ми маємо великий фотоархів, багато писемних спогадів, свідків історії розвитку нашої шкільної родини.
Тому, з ініціативи учнів, було вирішено створити музей історії освіти гімназії № 267 м. Києва.
Звертаюсь до випускників різних років навчання в школі, учнів, батьків, учителів: "Знайте, справжня людина починається із вдячності і пам’яті роду, що надає нам найвище право зватись дітьми своїх батьків і громадянами України. Відгукніться випускники, надайте інформацію про себе!
Шановні вчителі, які працювали у школі № 267, відгукніться, повідомте про себе".
Запрошуємо на відкриття Музею історії гімназії №267 м. Києва 1 вересня 2010 року.

З повагою, Свирида Людмила Василівна, директор гімназії,
вчитель-методист, відмінник освіти України, відмінник столичної освіти

1 комментарий: